COVID-19

13. marts 2020

Meddelelse i forbindelse med Coronavirus/COVID-19

Til vores samarbejdspartnere og forbrugere

AN-Energi har på linje med myndighedernes anbefalinger taget de nødvendige skridt, for at hindre smittespredningen af sygdommen og opretholde forsyningen af vand og varme til vores forbrugere.

Vores medarbejderne er informeret i vigtigheden af at efterleve myndighedernes anbefalinger, ligesom der er indført tiltag, så alle medarbejdere ikke er på job samtidigt.

På værkets adresser vil du møde en låst dør, og vi beder alle respektere, at møder og besøg, som ikke er nødvendige for værkernes daglige drift, er aflyst.

Vi forsøger selvfølgelig stadig at være til disposition på telefon og mails, men der kan være lidt længere svartid end normalt på grund af den reducerede bemanding.

Ovenstående er foreløbig gældende i samme omfang og tidsrum, som myndighederne holder det officielle Danmark lukket ned.

 

I forhold til generalforsamlingen d. 1. april på Nørager Kro forventes denne udsat til situationen igen har normaliseret sig. Der vil blive yderligere informeret om dette her på hjemmesiden samt i de lokale aviser.

 

 

Palle Jul Pedersen/Driftsleder                     Søren Hestbæk/Bestyrelsesformand