Gravearbejde 2020

26. februar 2020

Igen i 2020 skifter varme- og vandværket rør i samarbejde med Vesthimmerlands Forsyning, som renoverer kloakkerne. Årets etape foregår i området ved midtbyen og indeholder dermed blandt andet stillegaden/hovedgaden, som kommunen forskønner med ny belægning.

Her på Hjemmesiden kan man på forsiden trykke på forskellige links som fører til yderligere information. Blandt andet linket "Hvor graver vi" som fører ind til kommunens hjemmeside, hvor seneste skilteplan findes.
Øverst på vores hjemmeside opstår en rød bjælke, når vi udsender advarsler. Ved at klikke på bjælken, kan man få yderligere information, normalt om hvor der er lukket for varme eller vand og hvor længe afbrydelsen forventes at vare.

Øverst på menuen: "VARME" kan man vælge sig ind på til og framelding af vores SMS service. Mange telefon numre er allerede automatisk registreret på den korrekte adresse af teleselskabet. Varme- og Vandværket sender som en ekstra service advarsler ud om afbrydelser, i det omfang det er muligt og giver mening.